Wie zijn wij

Ronnie de Vroom

In 2010 heb ik de keuze gemaakt om mijzelf te richten op mijn passie. Deze is al op vroege leeftijd ontstaan doordat mijn vader destijds de hobby had om allerlei planten in de voortuin te kweken. Het duurde niet lang voordat mensen kwamen vragen of hij ze ook verkocht. In de loop der jaren werd deze hobby steeds groter waardoor er steeds meer arbeid in ging zitten. Op dat moment had ik zelf een parttime baan als metselaar en hielp ik in de overige tijd mijn vader in zijn kwekerij. Om het werk wat te verlichten kwamen er steeds meer machines, waaronder ook een minigraver. Hiermee werden eerst zeer veel werkzaamheden op de kwekerij gedaan, maar werden wij later steeds vaker gevraagd mensen in onze omgeving te helpen met hun werkzaamheden. Dit ging al snel over in het aanleggen van complete tuinen. Mijn ervaring als metselaar, het werken met de minigraver en de nodige ervaring met planten kwamen daarbij zeer goed van pas.

Al u werkzaamheden in en rond de tuin kunt u dus aan mij overlaten.
Denk bijvoorbeeld aan:

  • metselwerken (o.a. in tuinen);
  • grond-en graafwerken;
  • straatwerken en
  • het aanplanten van uw tuin.

Huis-en tuindecoraties

Naast mijn eigen werkzaamheden ben ik eind 2009 gestart met de verkoop van huis-en tuindecoraties. Dit doen we in een sfeervol ingericht tuinhuisje dat we “Tuin & Huis” de Vroom hebben genoemd. Hier verkopen wij o.a fotolijstjes, lantaarns, bloempotten en dienbladen en of u nu iets groots of kleins koopt, we besteden altijd extra aandacht aan het inpakken.

Zoekt u een leuk cadeautje of wilt u uw eigen huis opfleuren tegen een betaalbare prijs? Kom dan zeker even naar onze wisselende collectie kijken.

We zijn geopend op afspraak. Daarnaast kunt u ook producten bestellen via onze webwinkel. Het voordeel hieraan is dat deze 24 uur per dag open is en uw pakketje aan huis wordt bezorgd. Toch ontmoeten wij u ook graag in persoon. Graag tot ziens dus bij Tuin & Huis “de Vroom”….
Ronnie